Sabine Meijer Coaching & Advies

Wil jij  een positieve aanpakker naast je die je een nieuwe kijk op dingen geeft? 

Wat gaan we doen? 


Een traject is altijd individueel en op maat en helemaal gericht op jou.

Daarbij is het vanzelfsprekend dat wat wij bespreken tussen ons blijft. 

Deze voorwaarden zorgen dat jij helemaal je (soms kwetsbare) zelf kunt zijn.


Vrijblijvend kennismakingsgesprek


We beginnen altijd met een kort kennismakingsgesprek. Hierin maken we niet alleen kennis, we kijken ook naar wat jouw wens is en waar je naartoe wil. Jij ziet wie ik ben en hoort dan ook hoe ik werk. We hebben meteen een gevoel bij elkaar. Als het goed voelt voor allebei kunnen we vanaf het volgende gesprek samen aan de slag. We gaan dan een contract aan. 


We maken telefonisch, online of in een persoonlijk gesprek kennis en dit gratis gesprek zal ongeveer een half uur duren. 

Invulling geven aan het traject dat we samen starten


In het contract maakten we duidelijke afspraken over de verwachtingen over en weer. Deze afspraken gaan over de duur van het traject, de kosten, werkafspraken en de vertrouwelijkheid. Alles wat jij vertelt blijft namelijk tussen ons, zodat jij ook alles kunt zeggen wat je wil en kunt zijn wie je bent. 


In de gesprekken gaan we dan de diepte in. Jij krijgt de ruimte je verhaal te doen, waardoor we steeds meer beeld krijgen bij wat je precies wil bereiken en wat daarbij nog moeilijk voor je is en welke volgende stap je wil maken. Daarbij houden we altijd je einddoel in het oog. We onderzoeken samen de weg naar je doel en werken er naartoe, waarbij jij het tempo bepaalt. Want uiteindelijk ben jijzelf degene die verantwoordelijk is en dat vergt daarom ook (hard) werken van jou. Het is namelijk zo dat het traject alleen kans van slagen heeft als jij het werk zelf doet. Waarbij ik je uiteraard help, uitdaag en steun bij het werken naar je uiteindelijke doel. 


Vaak zul je tussen twee gesprekken in ook bezig zijn met het traject. Hoe precies spreken we steeds samen af. De tijd tussen twee gesprekken varieert meestal ergens tussen de twee en drie weken. 


De gesprekken voeren we persoonlijk. Daarbij hoeven we niet alleen binnen te zitten, maar kunnen we ook naar buiten. Dat is meestal net wat ongedwongener en daardoor voelt dat voor sommige ook fijner. Uiteraard is er ook de mogelijkheid gesprekken online te voeren. 

Terugkijken en afsluiten


We nemen altijd tijd om te evalueren en goed af te sluiten. Dat doen we niet alleen aan het einde van het traject, maar ook tussentijds na elk gesprek. We kijken terug naar het afgesproken doel, tussentijds of we nog steeds op de goede weg zijn, of misschien iets moeten bijstellen en we kijken naar de bereikte resultaten. 


We kunnen als we afsluiten altijd nog een terugkom-moment afspreken na een langere tijd. Maar uiteindelijk is mijn doel om jou zo goed mogelijk op eigen benen te laten staan en jou je eigen weg, vol energie en vertrouwen, te laten bewandelen. 

Tarieven en vergoedingsmogelijkheden

Vergoedingsmogelijkheden


CAO

Soms zijn er vanuit de CAO mogelijkheden voor vergoeding, vanuit een loopbaanbudget of in het kader van persoonlijke ontwikkeling. Kijk dit even na in je CAO of vraag het na bij je werkgever. 


Werkgever

Vaak zijn er mogelijkheden tot vergoeding via je werkgever. Vanuit een opleidings- of ontwikkelingsbudget, ter vookoming van verzuim of in het kader van re-integratie. Informeer daar altijd even naar. 


Belastingdienst

Als ondernemer zijn zakelijke kosten aftrekbaar. Voor meer informatie kunje terecht bij de belastingdienst. Zakelijke trajecten


De ervaring leert dat afhankelijk van de wensen en behoeften maatwerk wordt afgesproken. Dat maatwerk varieert van een of meerdere losse sessies, tot een traject, waarbij we altijd specifieke afspraken maken over de duur van het traject en over de frequentie van de sessies.


Heeft u vragen of wilt u eens kijken of een bepaalde zaak zich leent voor coaching?

Of wilt u een coach inschakelen en heeft u specifieke wensen? Neem dan gerust contact op.


Voor een traject op maat wordt altijd een op maat gemaakte offerte aangeboden.


 De Algemene Voorwaarden van Sabine Meijer Coaching & Advies zijn van toepassing. 


Particuliere traject aanbieding


Voor een traject, bestaande uit 5 sessies van maximaal 75 minuten betaalt u € 525,00 incl. BTW*. 


* Er komen dan geen extra kosten meer bij in verband met voorbereiding en dergelijke. Alleen bij verzoek om een andere locatie kunnen er kosten berekend worden. Dit wordt dan uiteraard met je besproken. 


Het uurtarief voor losse sessies bedraagt € 100,00 incl BTW. 


De Algemene Voorwaarden van Sabine Meijer Coaching & Advies zijn van toepassing. 


Heb je vragen of interesse? Neem dan contact op. Kun je niet wachten om dingen te veranderen? Wil je eindelijk eens makkelijker nee  kunnen zeggen? Of wil je gewoon wat minder streng voor jezelf zijn? Wil je een

stap in je carrière maken, maar je weet niet hoe? Of heb je een ander doel,

waarbij je wat hulp kunt gebruiken? 


Neem dan vrijblijvend contact met me op. 

unsplash